Konu Bilgileri Kisayollar
Konu Basligi Merhaba Ben Menekşe
Cevaplar 3
Sonraki Sonraki Konu
Goruntuleyenler0 ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Goruntulenme 65
Onceki Onceki Konu

Gönderen Konu: Merhaba Ben Menekşe  (Okunma sayısı 65 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

menekşe

• Yeni Üye
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
    • Profili Görüntüle
Merhaba Ben Menekşe
« : 04 Şubat 2010, 17:45:16 »

Merhabalar ben menekşe 15 yaşındayım 56 derece skolyozum var ameliyat olmam gerekiyormuş ama korkuyorum. Tavsiye edebiliceğiniz bir doktor varsa çok sevinirim teşekkürler.

merve

• Yeni Üye
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
  • Ortopedi ve Travmatoloji
    • Profili Görüntüle
Ynt: Merhaba Ben Menekşe
« Yanıtla #1 : 20 Şubat 2010, 23:16:41 »

merhaba menekşe ben merve 18 yaşındayım ve 22 Ocak ' da skolyoz ameliyatı oldum  1 ay bile olmadı ve cok iyiyim iiyiki oldum diorum korkulucak hiç bişi yok düşündüğümden de kolay ve güzel geçti Murat hocama ve Eser abime cok teşkkür ediorum Murat hocam sayesinde sırtım dümdüz hiç bir problemim yok ve cok mutluyum.

salihsonmez

• Yeni Üye
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #2 : 12 Mart 2010, 19:36:35 »

ben bu siteye yeni üye oldum. ben 3 ay önce kifoz ameliyatı oldum. şimdi çok rahatım yeniden doğmuş gibiyim. bunu murat hocama borçluyum. o bana ölesine bi inanç verdiki dedim işte ben burada ameliyat olacam. eser abiye ne kadar teşekkür etsem az. eser abi bana ilk ışığı o gösterdi. herkese çok teşekkür ediyorum. asistanlarına ve hocama minnet borçluyum.

salihsonmez

• Yeni Üye
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : 12 Mart 2010, 19:42:24 »

menekşe kardeşim ben 23 yaşındayım 68 derece kifozum vardı.beni murat bezer hocam ameliyat etti ve şimdi yeniden doğmuş gibiyim sen hiç korkma kendin inan emin ol sende kurtulacaksın. benim tanıdığım birinin 90 derece skolyozu vardı oda ameliyat oldu şimdi dümdüz oldu. sende olacaksın inşlh.

Anahtar Kelimeler
Merhaba Ben Menekşe oyunları, Merhaba Ben Menekşe programı, Merhaba Ben Menekşe oyunu indir, Merhaba Ben Menekşe program yükle, Merhaba Ben Menekşe download, Merhaba Ben Menekşe hikayeleri, Merhaba Ben Menekşe resimleri, Merhaba Ben Menekşe haber, Merhaba Ben Menekşe yükle, Merhaba Ben Menekşe videosu, Merhaba Ben Menekşe msn eklentisi, ÅŸarkı sözleri