Öncelikle iyi günler benim dizimde bir sorun var en başımdan itibaren anlatmam gerekir diye düşünüyorum.
Geçtiğimiz mart ayında basketbol oynarken rakibime savunma yaptığım sırada sol dizimle onun hızlı hareketine karşılık vermeye çalıştığım sırada
ayağımdan çok ince tık bir ses geldiğini hissettmemle yere yığılmam bir oldu.5 10 dakika sonra dizimdeki ağrı azaldı biraz daha oynadım fakat eve
gittiğimde 5 6 saat sonra dizim şişti ve bacaklarımı açıp kapatamamaya başladım.Açık bıraktığım zaman ki tam açılmıyordu öyle kalıyor
kapatamıyor daha doğrusu oynatamıyordum zaten bacaklarım kapanmıyordu.Fakat yere basabiliyordum.Bu böyle yaklaşık 1 ay sürdü ve ben hiç
spor yapmadım doktorada gitmedim.Sonra ayağım biraz daha düzeldi yine tam kapatamama rağmen basket oynamaya başladım tekrar fakat bu
seferde topa zıpladığımda hiç bişey yokken ayaklarım boştayken dizime bir şey oluyor 5 dakika bekliyor sonra tekrar geçiyor oynamaya
başlıyordum.Bu cok defa başıma geldi sonra işim dolayısıyla yurt dışına çıktım ve yaklaşık 3 ay hiç spor yapmadım.Türkiyeye döndüğümden dizimin
düzeldiğini düşünerek ve yarı korkarak halı saha maçına gittim ve çok sayıda maç oynadım ve bir sorun yaşamadım eskisi gibi güçlü hissediyor
bununla beraber cok az bir farklada olsa sağ dizime nazaran bacağımı kapatabiliyordum.Basketbolda oynadım derken dün akşam amatör basket
maçı yaptığım sırada tekar bomboş hiç bir şey yokken potaya doğru turnikeye girdiğim sırada sıçradım ve indiğimde dizim tekrar sakatlandı aynı
şekilde ve su anda hafif şişmiş durumda ve de aynı şekilde kapatamıyorum ve de açamıyorum bacaklarımı yardımcı olursanız sevinirim.
Doktorada buralarda tanımadığım güvenemediğim için gidemedim.
İyi çalışmalar
Geray Artar