Konu Bilgileri Kisayollar
Konu Basligi doğru doktor
Cevaplar 1
Sonraki Sonraki Konu
Goruntuleyenler0 ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Goruntulenme 179
Onceki Onceki Konu

Gönderen Konu: doğru doktor  (Okunma sayısı 179 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

rec327

• Yeni Üye
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
    • Profili Görüntüle
doğru doktor
« : 04 Ağustos 2009, 19:56:01 »

merhaba ben 36 yaşında bir öğretmenim.Kendimde kamburluk var. Derecesi kaçtır bilmiyorum ama hayatımı buna göre yönlendiriyorum. Sırt ağrılarım oluyor. Fiziksel olarak ta çok rahatsız oluyorum.
 Asıl sorunum kızımın da aynı  benim gibi sorununun olması. Aksaray da ikamet ediyoruz. Konya tıp fakültesine götürdüğümde 45 derece kifozunun olduğu söylendi. Ne yapmamız gerekiyor? sorumuza ise 70 dereceye kadar bekleyin o zaman amaliyat ederiz dendi. Çok garip bir cevap olduğunu internetten yaptığım araştırmalarda gördüm. O zamana kadar bazı önlemler alınabiliyormuş. şimdi sizlerden bana bu konuda doğru bir doktor ve doğru bir hastane ismi vermenizi bekliyorum. şimdiden teşekkürler
recepkose68@mynet.com

Lithium

• Yönetici
  • Full Member
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
    • Profili Görüntüle
doğru doktor
« Yanıtla #1 : 15 Ağustos 2009, 08:24:41 »

Kifoz tanısı için 50 derecenin üzerinde bir eğriliğin olması gerekir. Sizde bir ölçüm hatası ya da yanlış anlaşılma olabilir. Bir omurga cerrahına başvurmanızı tavsiye ederim.

İstanbul 'da Doç. Dr. Murat Bezer' e başvurabilirsiniz

Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi
Academic Hospital (0216 444 03 53)

Anahtar Kelimeler
doğru doktor resimleri, doğru doktor fotoÄŸrafları, doğru doktor hastaları, doğru doktor hasta, doğru doktor ameliyatı, doğru doktor tedavisi, doğru doktor doktoru, doğru doktor haber, doğru doktor kiÅŸi, doğru doktor öncesi, doğru doktor sonrası, ÅŸarkı sözleri